Bröderna Chindeh har varit i branschen i över 25 år, och vet av sin långa erfarenhet vad som krävs för att skapa och upprätthålla goda kundrelationer. Idag är vi fem medarbetare som alla gläds över att tillgodose restauranger och storkök runt om i närregionen med produkter av absolut högsta klass. Frukt och grönsaker innehåller livsviktiga vitaminer och antioxidanter som gör oss gladare och piggare. Man skulle kunna kalla oss för din lokala glädjespridare!

Som en liten och lokal leverantör är det viktigaste för oss att du och dina slutkonsumenter alltid har tillgång till färsk frukt och grönt, oavsett säsong. Tack vare snabba och flexibla leveranser med rätt mängd i rätt tid ser vi till att ni alltid har färska varor och minimerat svinn.
Vår flexibilitet innebär att vi arbetar utifrån varje kunds enskilda behov – det är du som är i fokus hos oss! Är det något du behöver med kort varsel är vi på plats så fort vi kan. På en liten marknad är det extra viktigt med goda personliga relationer och en stark lojalitet. Det är något vi tagit fasta på under de senaste 25 åren och som vi fortfarande arbetar efter dagligen.